10. Do Pinete (2018)

Še enkrat s kolesi. Ker je 10. ponovitev našega projekta smo po poti imeli 10 nalog (zračna puška, skiro kronometer, nočni pikado, balinčki, pantomima, team building, …). Razdeljeni v tri ekipe, šoferji kombijev so del ekip. Vsak kolesar je prevozil 240km in sodeloval pri družabnih igrah.

Rookeji so zapisali.

Ojla. rad bi se zahvalil za nepozabno izkušnjo in izredno prijetno družbo. Super organizacija, veliko smeha, dobra volja in nepozaben čustveni naboj ob prihodu v Pineto. Upam da sem “ustrezal” kriterijem in da bom ob kakšni naslednji akciji zopet lahko poleg. Hvala vsem in vsakemu posebej in “kapo dol” za vse.
Lps


Kaj naj rečem….ena lepših izkušenj v življenju. Kot celota smo bili ena najboljših ekip, vsak posameznik je en kamenček v mozaiku, tako da se zahvaljujem vsem, da ste me lepo sprejeli v vašo sredino in upam da se ta odisejada ponovi še drugo leto.
Glede organizacije ni pripomb, vendar mislim, da poleg Bakota potrebno pohvaliti se v prvi vrsti Natašo, nato pa se ostale Žnidarja, Pavla, Sašota, Dragico, Teo (j), Oljo, Ugija za odlično organizacijo iger, voznike spremljevalnih vozil, Peziča za brezhibno dostavo koles.
Še enkrat hvala  ter skorajšnje svidenje na bližajočem se pikniku.
Lp Gasper

Pravzaprav. saj niti ne vem, če sploh lahko se kaj izvirnega, ali novega dodam..kot da se samo podpišem pod vase prejšnje poste in zahvale.

Pa vseeno..to je bla ena lepših izkušenj v mojem življenju. Čudovita in nepozabna..s kar nekaj osebnih zmag s katerimi tukaj ne bi utrujala. 
Hvaležna sem za to..da sem bila lahko prisotna in sprejeta v to slavnostno☄ zgodbo. Vse ostale prej sem spremljala le od zunaj. Razlika je..neopisljiva

Srčna Hvala gonilnim silam tega podviga, za vaso predanost, zanos in dobro voljo..Bokutu, Nataši in Milošu. Hvala vsej spremljevalni ekipi..in vsem članom treh kolesarskih ekip. Ravno ekipni duh je tisti..ki doda mogoče kak manko v pripravljenosti, da gre potem vse skupaj lažje do cilja.
Hvala za vse kazni in nagrade..tud ob tem smo se kaj novega naučili.

Imejte se fajn.
Se vidmo in srecamo kje na biciklu..ali v Max-u.

Lp,

MarTina

– ZDPM Jesenice, desetič zapored so nas sprejeli v Otroško letovišče v Pineti, nam dali popust pri bivaju, nam dali na uporabo njihov kombi, …. hvala Jenki, Bifti, Tatjana, Kety, Ivica, Marjan, kuharce, …..

– MAX bar, Okrepčevalnica Nataša Rozman Mulej s.p. – Nataša nam zelo pomagala pri organizaciji projekta in donira kak €. Pobira naročila za majice in denar, pripravi vse za kuhinjo, … Dobrodelno streže pijačo na prireditvi Jesenice tečejo in letos na koncertu GHB i …

– Bistro Oaza,  Iztok Morič, s.p., za na pot pripravili šnicle, ragu in makaraone

– Dallmayr, donirali sendviče, čokoladce, vodo

– Red Bull, pri Red Bull-u nam vsako leto prisluhnejo in nam donirajo nekaj svojega “čarobnega napitka”

– JEKO d.o.o., Javno komunalno podjetje, nam je doniralo nekaj finančnih sredstev

​ – AHAC, letos so nam priskočili na pomoč z donacijo (zaboj piva Staropramen in karton vode)

– Picerija Venezija,  Marko Mlakar nam je doniral vodo, sokove, … 

Kombije so nam posodili: ZDPM Jesenice, Rdeči Kombi (Tilen 070 268 400), DARS (Klemen Pogačnik – Kemi)

– in vsi sodelujoči pri projektu

Hvala vsem, ki nas spremljate in tistim, ki ste kupili našo majico.